- cinci roșii măricele, decojite (dar se pot folosi cu tot cu coajă);
- doi castraveţi;
- o jumătate de ardei gras;
- trei-patru căţei de usturoi (totul e după gust, desigur);
- o lingură-două de ulei de măsline;
- ierburi şi condimente (pătrunjel proaspăt, busuioc, sare);
- o jumătate de cană de apă sau mai puţin;
Se taie bucăţele toate ingredientele şi se pasează cu un blender vertical.
Un pont pentru curăţarea roşiilor de coajă: se pot ţine în apă fiartă timp de un minut, apoi se lasă să se răcorească puţin, iar coaja se desprinde foarte uşor.
E o supă răcoritoare pentru vară, dar și sățioasă.
- o jumătate de ardei gras;
- trei-patru căţei de usturoi (totul e după gust, desigur);
- o lingură-două de ulei de măsline;
- ierburi şi condimente (pătrunjel proaspăt, busuioc, sare);
- o jumătate de cană de apă sau mai puţin;
Se taie bucăţele toate ingredientele şi se pasează cu un blender vertical.
Un pont pentru curăţarea roşiilor de coajă: se pot ţine în apă fiartă timp de un minut, apoi se lasă să se răcorească puţin, iar coaja se desprinde foarte uşor.
E o supă răcoritoare pentru vară, dar și sățioasă.
No comments:
Post a Comment